INGENIEUZE

ALARMBEVEILIGING

Wacht niet tot het te laat is om je woning, bedrijfspand of dierbaren tegen inbrekers te beschermen.

GRATIS OFFERTE

Grondige risicoanalyse

Een waterdichte alarmbeveiliging begint bij een grondige risicoanalyse. Hierbij brengen we nauwgezet de kwetsbare punten in kaart. Zo kunnen we een passend beveiligingsplan opstellen om je bedrijf, woning, bezittingen of je eigendom te beschermen tegen inbrekers of ongewenste gasten.

Alarmbeveiliging: bekabeld, draadloos of hybride?

Bekabelde en draadloze alarmsystemen bieden dezelfde functionaliteit. Het verschil zit hem vooral in de installatie waarvoor er verschillende mogelijkheden zijn op maat van elke situatie.

Bekabeld

Een bekabelde installatie is geschikt voor nieuwbouw en renovaties waar de bekabeling tijdens de bouwfase kan aangebracht worden.

Draadloos

Draadloze installaties kunnen in bestaande gebouwen van bedrijven of particulieren aangebracht worden.

Hybride

Een hybride systeem is een gemengd systeem waarbij een draadloze en een bekabelde installatie worden gecombineerd. Denk maar aan detectoren, klavieren of sirenes.

Naast een gloednieuwe installatie voorzien wij ook:

Jaarlijks onderhoud

Om ervoor te zorgen dat alle componenten correct functioneren en er geen storingen optreden, voorzien we een jaarlijks onderhoud. Zo kan je er altijd op rekenen dat je alarminstallatie 100% betrouwbaar blijft.

Meldkamer 24/7

In het geval van een alarm, dan is de meldkamer op elk moment bemand. We blijven dus 24/7 stand-by om op te treden bij noodsituaties. Zo kunnen we meteen reageren met een gepaste actie.

Interesse in een ingenieuze alarmbeveiliging?